Fostul ministru Vlad Voiculescu ar vrea înapoi la Sănătate

Duminică, 18 Aprilie 2021, 18:13
228
Vlad Voiculescu este gata să se întoarcă la Ministerul Sănătății în funcția de ministru din care tocmai a fost demis și consideră că aceasta este o opțiune care nu trebuie exclusă de liderii USR-PLUS în negocierile cu PNL. El se declară dezamăgit la nivel personal, iar decizia de a fi demis nu o consideră nici dreaptă, nici corectă.

„Dacă nu ar mai fi premier dl. Cîțu și ar fi un alt premier de la PNL, v-ar propune colegii din USR-PLUS la Ministerul Sănătății?”, a fost întrebat fostul ministru Vlad Voiculescu.

„Nu văd niciun motiv pentru care nu. Sunt lucruri care trebuie terminate” a fost răspunsul dat.

El a spus că nu vede de ce nu s-ar întoarce la Ministerul Sănătății, pentru că are proiecte începute ce trebuie terminate.

„Dar asta nu înseamnă că sunt singura opțiune, există destui oameni buni în USR-PLUS care să meargă acolo”, a adăugat Vlad Voiculescu.

Întrebat dacă s-ar simți neîndreptățit dacă colegii săi de partid nu ar face acest pas, fostul ministru a fost evaziv.

„Nu cred că e cineva cu funcția trecută pe frunte. Ce e important pentru mine este ca lucrurile începute să continue și lucrurile pe care nu am apucat să le inițiez la Ministerul Sănătății să fie făcute. Și evident că îmi pasă și de cariera mea profesională, dar nu cred că trebuie să fie o prioritate a națiunii neapărat”, a spus Vlad Voiculescu. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 5.4103 secunde