Florin Cocargeanu, de la USR, un economist pentru Consiliul Local Constanța

1296
Florin Cocargeanu, de la USR, un economist pentru Consiliul Local Constanța - florincocargeanu-1583959295.jpg
Reprezentanții USR Constanța continuă să prezinte candidații pentru Consiliul Local Constanța și pentru Consiliul Județean Constanța.  


Florin Cocargeanu a absolvit Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" și Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității "Ovidius" Constanța. 


A lucrat 15 ani în mediul privat, este căsătorit și are o fetiță de 5 ani. Fost sportiv de performanță, el spune că cea mai clară dovadă a iluziilor vândute despre bogăția orașului este deficitul acut de spații verzi și de infrastructură necesare sportului de performanță dar, mai ales, practicării sportului de masă. 


"Mi-am depus candidatura pentru un loc în Consiliul Local Constanța pentru că doresc să schimb radical lucrurile în această direcție. Mai multe spații verzi și mai multe baze sportive moderne, bine întreținute, înseamnă și o altă stare de spirit pentru locuitorii Constanței", arată Florin Cocargeanu, candidat USR pentru Consiliul Local. 


El a adăugat că Municipiul Constanța are un potențial imens de dezvoltare, însă din cauza lipsei de deschidere a administrației locale, investitorii au întârziat să apară. 


"Trebuie să recăpătăm încrederea acestora că își pot desfășura afacerile aici", a mai susținut Florin Cocargeanu. 
Un alt obiectiv important pentru el vizează implicarea cetățenilor în mod direct în luarea deciziilor. În acest sens, a depus la Primăria Constanța, atât în 2018, cât și în 2019, un proiect de bugetare participativă prin care cetățenii urmau să decidă singuri, prin depunere de proiecte, cum va fi cheltuit un procent de 10% din bugetul de dezvoltare al orașului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1655 secunde