Florin Cîțu și Marcel Ciolacu se întâlnesc azi. Urmează noi negocieri și redactarea unui acord politic

209
1
Florin Cîțu și Marcel Ciolacu se întâlnesc azi. Urmează noi negocieri și redactarea unui acord politic - citu-1636808604.jpg

Articole recomandate

Liderul PNL Florin Cîțu și cel al PSD Marcel Ciolacu se întâlnesc, sâmbătă, pentru a lămuri punctele la care nu s-au înțeles până acum la negocieri și pentru a redacta acordul politic.


Cei doi se vor întâlni la Parlament. Înainte de întâlniree, cei doi lideri s-au dus la sediile partidelor pentru ultimele consultări cu colegii lor. 


Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, sâmbătă, că discuţiile pentru formarea unui nou guvern vor continua pe capitolele Finanţe, Muncă, Justiţie, Economie şi Sănătate, exprimând speranţa că negocierile privind programul de guvernare se vor încheia în cursul zilei, urmând ca ulterior ele să continue pe marginea protocolului de funcţionare a coaliţiei, apoi pe ministere şi premier.


“Sunt capitole - Finanţe, Muncă, Justiţie, Economie, mai e puţin şi la Sănătate şi cam acestea ar fi. (...) Eu sper să închidem astăzi capitolul pe programul de guvernare şi după aceea să începem protocolul şi discuţiile pe ministere şi pe funcţia de premier”, a precizat Cîţu, la sediul PNL.


Liderul liberal a adăugat că speră ca săptămâna viitoare să fie dat un vot în Parlament pentru învestirea noului Executiv.


“Eu sper, v-am spus mereu că vreau ca săptămâna viitoare să avem un vot în Parlament”, a afirmat Cîţu.


Întrebat la care dintre cele două partid - PNL şi PSD - va ajunge funcţia de premier, el a spus: ”În acest moment discutăm despre programul de guvernare, nu am ajuns la problema premierului nici a ministerelor. Le luăm pe rând, haideţi să ne înţelegem pe programul de guvernare şi după aceea mergem mai departe”.




Comentează știrea

Dorel
13 noiembrie 2021
COALIȚIA DIAVOLULUI

Coaliția Diavolului nu va apuca vara lui 2022 !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2855 secunde