Florin Cîţu, mesaj cu ocazia Zilei Forţelor Terestre

Vineri, 23 Aprilie 2021, 10:50
147
Structurile Forţelor Terestre şi-au îndeplinit misiunile cu "seriozitate", "dăruire" şi "curaj", după exemplul patronului lor spiritual Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruinţă, a transmis, vineri, premierul Florin Cîţu.


"Astăzi marcăm Ziua Forţelor Terestre din România, zi dedicată militarilor şi întreg personalului civil al celui mai numeros corp al Armatei Române. Sunt oameni pe care îi admir şi cărora se cuvine să le mulţumim pentru înaltul profesionalism şi responsabilitatea de care dau dovadă în tot ceea ce fac pentru a asigura capacitatea defensivă a ţării şi pentru a ne reprezenta cu cinste în misiunile pe care le desfăşoară cu partenerii internaţionali strategici ai României. Mai mult, sunt mereu alături de oameni în perioade dificile, aşa cum au dovedit în diferite acţiuni desfăşurate şi în sprijinul românilor afectaţi de pandemie. Indiferent de specificul misiunilor lor, oamenii din structurile Forţelor Terestre şi-au îndeplinit cu seriozitate, dăruire şi curaj, după exemplul patronului lor spiritual Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruinţă din tradiţia creştină, pe care îl sărbătorim tot astăzi", a afirmat Cîţu, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului.


Prim-ministrul mai transmite felicitări, în mesajul adresat cu ocazia Zilei Forţelor Terestre, pentru toată munca militarilor în misiunile pe care le desfăşoară în ţară sau în afara graniţelor şi le urează succes pe mai departe. "La mulţi ani, tuturor, şi sănătate!", a adăugat Florin Cîţu.


El le-a mai urat sănătate şi împliniri tuturor românilor care îşi sărbătoresc onomastica vineri. 


Pagina a fost generata in 0.3239 secunde