Video Florin Cîţu: Etapa a III-a de vaccinare începe mâine. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscrişi pe platformă

284
Florin Cîţu: Etapa a III-a de vaccinare începe mâine. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscrişi pe platformă - florincitu-1615711270.jpg
Premierul Florin Cîţu anunţă că de luni începe etapa a III-a de vaccinare anti-COVID-19, peste 1,5 milioane de beneficiari fiind înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale.


''Etapa a III-a de vaccinare începe mâine. Este foarte simplu. Dacă doriţi să vă vaccinaţi, înscrierea se face prin intermediul listelor de aşteptare. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale. Programarea se face online sau prin call center! Apoi veţi primi notificarea locului disponibil în centrul pentru care aţi optat'', scrie premierul duminică pe Facebook.


El precizează că vaccinarea nu este obligatorie, dar este ''singura soluţie pentru a reveni la normalitate cât mai curând''.


Etapa a III-a de vaccinare începe mâine. Este foarte simplu. Dacă doriți să vă vaccinați, înscrierea se face prin...

Publicată de Florin Cîţu pe Sâmbătă, 13 martie 2021

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6682 secunde