Florin Cîțu: „Este normal ca persoanele care s-au vaccinat să revină la normalitate”

240
Florin Cîțu: „Este normal ca persoanele care s-au vaccinat să revină la normalitate” - citunormalitate2-1620657286.jpg

Articole de la același autor

Premierul Florin Cîțu spune că oamenii care s-au vaccinat împotriva COVID-19 ar trebui să poată reveni la o viață normală. Declarația a fost făcută la întrebarea jurnaliștilor privind măsurile de relaxare care ar urma să fie luate începând cu 1 iunie.


„Din punctul meu de vedere este normal ca persoanele care s-au vaccinat și care nu mai reprezintă un risc în societate să poată să își continue viața, să revină la normalitate. Dar este punctul meu de vedere în acest moment”, a spus el.

Întrebat dacă este vorba și despre persoanele vaccinate cu o doză sau doar cele complet imunizate, Cîțu a răspuns: „Persoanele vaccinate”.

Premierul a fost întrebat în legătură cu propuneri de relaxare venite de la Ministerul Economiei, care includ și renunțarea la portul măștii în zonele cu grad ridicat de vaccinare.

„Toate scenariile sunt pe masă”, a spus premierul, precizând că acestea vor fi discutate cu specialiștii. Premierul a spus că starea de alertă va fi prelungită și a adăugat că nu vor fi decise măsuri de relaxare înainte de 1 iunie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.8277 secunde