Florin Cîțu cere un plan pentru gestionarea pandemiei: „Dacă acum nu este vârful, nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla la 50.000”

215
Florin Cîțu cere un plan pentru gestionarea pandemiei: „Dacă acum nu este vârful, nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla la 50.000” - florin-1642770355.jpg

Articole de la același autor

Florin Cîțu - președintele PNL cere un plan pentru gestionarea pandemiei de la Ministerul Sănătății. Acesta s-a arătat îngrijorat de numărul record de persoane infectate înregistrat în România, Realitatea.net 

„Avem un număr record de persoane infectate, am văzut că sunt ceva probleme la primiri urgențe. Vreau să vedem care este planul Ministerului Sănătății și să știm să noi unde mergem.

Dacă acum nu este vârful, nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla la 50.000. Vreau să văd planul ministerului care nu înseamnă un număr mare de persoane infectate și decedate.


Dacă sunt divergențe sau declarații, nu facem o ședință pentru declarațiile publice. Mă interesează sistemul de sănătate pentru că la 20.000 de persoane infectate înseamnă atâtea concedii medicale", a spus Florin Cîțu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5495 secunde