Florin Cîţu: „Cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate”

326
Florin Cîţu: „Cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate” - citunormalitate-1619348287.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia Sărbătorii Floriilor, premierul Florin Cîţu a transmis că îşi doreşte drept cadou revenirea la normalitate în contextul pandemiei COVID-19, adăugând că singura soluţie este vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2.

„În Duminica Floriilor vă doresc tuturor multă sănătate și încredere. Iar celor care vă serbați onomastica, la mulți ani! Știu că aveți nevoie de speranță, după un an de pandemie. Dar speranța noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea. Pe asta ne bazăm! Nu avem altă soluție. Mulțumesc tuturor pentru gândurile voastre bune. Cum am spus și la ziua mea de naștere, cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate. Și primul pas este să atingem ținta de 10 milioane de români vaccinați până la 1 august,” a scris premierul pe pagina de Facebook.

Credincioşii ortodocşi sărbătoresc duminică Floriile. Cu ziua de Florii începe ultima săptămână a Postului Paştelui - Săptămâna Patimilor, în care credincioşii se pregătesc să întâmpine sărbătoarea Învierii lui Iisus Hristos.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4289 secunde