Florentina Țigmeanu, noul lider al femeilor liberale de la Poarta Albă

812
Florentina Țigmeanu, noul lider al femeilor liberale de la Poarta Albă - pnl-1527516806.jpg
Organizația Femeilor Liberale Poarta Albă are un nou președinte în persoana Florentinei Țigmeanu, viceprimar al comunei. Noul președinte al OFL Poarta Albă are 40 de ani și este profesor. 


În urma procesului de alegeri, Florentina Țigmeanu va fi ajutată în Biroul Politic Local al OFL Poarta Albă de vicepreședinții Valentina Tudose, Lucia Răileanu și Elena Popa Olariu. La ședința de organizare a alegerilor care a avut loc, zilele trecute, au participat aproximativ 20 de femei liberale, alături de secretarul regional al OFL și președinte al Organizației municipale a OFL Constanța, Adriana Câmpeanu. 


"Am continuat seria alegerilor locale în organizația OFL din Poarta Albă. Sunt convinsă că vom colabora foarte bine, pentru că noi suntem cele care putem aduce la nivel local un suflu nou. Împreună vom reuși, prin implicare activă, să ne impunem în viața politică și vom obține rezultate remarcabile la viitoarele alegeri. Le mulțumesc tuturor doamnelor care au decis să se implice și le doresc să aibă multe succese în plan politic", a declarat secretarul regional al OFL, Adriana Câmpeanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6104 secunde