Finanțarea campaniilor electorale s-ar putea face fără bani de la stat

781
1
Finanțarea campaniilor electorale s-ar putea face fără bani de la stat - tudor1315857155-1315894608.jpg

Deputatul conservator Tudor Ciuhodaru va depune la Camera Deputaților un proiect legislativ care vizează interzicerea banilor publici pentru finanțarea campaniilor electorale.
Parlamentarul consideră că pachetul legislativ pe care l-a inițiat va crea premizele unei politici în care transparența și valoarea intrinsecă a candidaților să fie puse pe primul plan. "Cerem partidului stat să fie la fel cu cei care vor să candideze la alegerile locale și parla-mentare, cum a fost cu persoanele cu dizabilități, cu mamele, cu cei care ne asigură educația, sănătatea și ordinea publică și să nu permită finanțarea campaniilor electorale din banii noștri. Considerăm că, dacă un candidat are ceva de spus și reprezintă ceva pentru comunitate, se vor găsi întotdeauna și resurse în societate care să-i asigure posibilitatea de a organiza campania electorală", se arată într-un comunicat de presă.



Comentează știrea

am
13 septembrie 2011
hahaha

Pai de asta nu dau legea eutanasierii maidanezilor! sa traga bani ilegali pentru campanii electorale pe seama lor! Plus ceva pentru ei intre campanii... Buni parlamentari avem!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce se va discuta mâine la Parlament
Pagina a fost generata in 3.2551 secunde