Venit de numai două luni în partid

Filaret Sîntion a fost numit președinte la PC Constanța

2139
3
Filaret Sîntion a fost numit președinte la PC Constanța - filaretsintion21314913686-1314917733.jpg

Președintele Partidului Conservator Constanta, Ion Mincă, l-a prezentat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, pe noul președinte interimar al filialei municipale Constanța a partidului, Fila-ret Sîntion. Conferențiar universitar doctor în psihologie, acesta îl înlocuiește în funcție pe fostul deputat Marian Motoc, promovat ca prim-vicepreședinte la Organizația Județeană a Partidului Conservator Constanța.
"M-am înscris în acest partid în urmă cu două luni, din dorința de a face ceva, mai ales pentru tineri", a spus Sîntion.
Interesant este că, deși conducerea PC Constanța susține că Marian Motoc
s-a retras din funcția de pre-ședinte al Organizației Municipale a PC din cauza unor probleme de sănătate, în ace-lași timp, el a fost promovat la Organizația Județeană pe o funcție mai mare.
Cu toate acestea, surse din organizație spun că îndepărtarea lui Motoc nu a fost decât un tertip pentru ca Sîntion să fie atras la această formațiune politică, el nemaifiind membru al niciunui partid, cu excepția Partidului Comunist Român, după cum chiar el a spus. Cu alte cuvinte, oferirea unei funcții destul de mari l-ar fi făcut pe Sîntion să accepte propunerea conservatorilor de a se înscrie în partid și de a aduce alături de el și alți membri, așa cum a promis.
"M-am înscris în Partidul Conservator în urmă cu două luni și de atunci am adus 20 de membri noi", a adăugat Sîntion.
În luna martie a acestui an, la Organizația Municipală a PC Constanța, au avut loc alegeri, în urma cărora președinte a fost ales Marian Motoc. La scurt timp, a avut loc Congresul partidului, iar statutul formațiunii politice a fost schimbat. Concret, ar fi trebuit să aibă loc alte alegeri, însă, din câte se pare, conducerea PC preferă mai degrabă un interimat condus de o persoană venită de numai două luni în partid, decât or-ganizarea unor alegeri statutare.
Tocmai din acest motiv, există informații că, în inte-riorul Organizației Municipale a PC Constanța mocnește un mic scandal, deoarece o bună parte din cei 1.400 de membri sunt nemulțumiți că o persoană fără experiență politică a fost numită la cârma organizației.



Comentează știrea

george
29 septembrie 2011
bravo!

In sfarsit, o persoana cu foarte multe potential! Lumea trebuie sa inteleaga ca nu experienta anterioara politica are relevanta, ci capacitatile intelectuale de a conduce un partid, ceea ce este cu totul altceva! Pregatirea dansului il recomanda ca fiind cel mai bun candidat, pentru ca poate empatiza, poate intelege nevoile reale ale oamenilor, acele nevoi sociale care sunt inabusite cu sarm de ceilalti oameni politici. Sensul rolului de psiholog este, in sine, chiar ajutorul de a atenua, de a elimina problemelor oamenilor, pornind de la intelegerea nevoilor reale. Poate reprezenta nu doar interesele tinerilor, ci ale tuturor! Dansul are sustinerea multor generatii pe care i-a format, si nu sunt putini!

Dan Udrea
8 februarie 2012
Filaret Sintion a fost numit presedinte la P.C. Constanta

Este sansa unui partid sa aiba presedinte de filiala locala un profesionist in comunicare . Daca simplii membrii ai organizatiei ar constientiza ca este bine sa asculte si sa actioneze conform strategiei gandite si propuse de un presedinte competent ar avea o sansa uriasa de a se impune in plan local si sa obtina simpatia si adeziunea alegatorilor . Problema cea mai grava din Romania este faptul ca tinerii nu-si gasesc locuri de munca . Tineretea si munca este sansa oricarei natiuni. De fapt, acesta este cel mai mare pericol al Romaniei. Tinerii emigraza pentru ca nu-si gasesc viitorul in tara noastra. Pacat ca aceasta chestiune este luata in serios doar de un partid mic. Competenta conducerii ne lipseste noua. Domnul Profesor incearca sa se impuna pentru ca stie ce vrea . Si asta ,de zeci si zeci de ani. Poate fii cea mai solida za dintrun lant al solidaritatii sociale. De unul singur nu reuseste prea mult ,insa in fruntea unei echipe competente isi poate pune in practica competenta uriasa . Aceasta este calauza sa . Tinerii sa contruiasca un destin pe care-l meritam . Iata un Om pe care l-as vota cu toata convingerea . Eu il vad de departe cel mai competent Om care merita sa fie cap de lista USL. Insa ...

Constanteanul
24 februarie 2014
Santion Filaret

Are ceva stiinta de carte! Dar nu este singurul! Este egoist si calca pe cadavre! A fost psiholog in armata cu facultatea terminata pe vremea lui Ceausescu cand aprobarea se dadea greu pentru psihologie si personal de Elena Ceausescu! Era specialist in manipularea maselor! Stie sa isi joace miza!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9346 secunde