"Festivalul grătarelor" a strâns peste 2.000 de persoane la Eforie

485
Ca în fiecare an de când este primar, Ion Ovidiu Brăiloiu împreună cu echipa sa a organizat tradiționala petrecere dedicată Zilei Internaționale a Muncii.
Petrecerea, intitulată "Festivalul grătarelor", a reprezentat o invitație la distracție și voie bună pentru toți cetățenii orașului Eforie și pentru turiștii care au ales să petreacă 1 mai la mare. Evenimentul a strâns la un loc peste 2.000 de persoane în Campingul "Șincai" din Eforie Nord.
Cei prezenți i-au primit cu aplauze pe primarul Ion Ovidiu Brăiloiu și pe deputatul Eduard Martin, care au urcat pe scenă.
"Pentru români, ziua de 1 Mai este un prilej de distracție. Cei care muncesc trebuie să se și distreze. Vă mulțumesc că ați acceptat invitația noastră și ne-am întâlnit azi aici. Mai avem o bucurie, deoarece după opt ani de chin, începem și noi să trăim. Lumea își dorește să trăiască bine cu adevărat, nu doar cu promisiuni. Mai mult, pentru Eforie vom avea o investiție de 400 de miliarde de lei", le-a spus celor prezenți primarul Ion Ovidiu Brăiloiu.
La rândul său, deputatul Eduard Martin a ținut să le transmită locuitorilor din Eforie să-l păstreze și în viitor pe primarul Brăiloiu la cârma administrației locale, deoarece este un edil care merită acest lucru, care se zbate pentru locuitorii orașului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : Primăria Eforie caută promotori
Pagina a fost generata in 0.9358 secunde