Festival pescăresc de amploare la Hârșova: concursuri, artă și voie bună!

3555

Articole de la același autor

Primăria oraşului Hârşova organizează, în week-end, un festival pescăresc inedit, la care participanţii vor avea ocazia să experimenteze mai multe activităţi. În cadrul festivalului vor fi promovate şi valorile locale din Hârşova. Evenimentele se vor întinde pe durata a două zile, 17 şi 18 iulie, iar activităţile vor fi diversificate.

Sâmbătă, 17 iulie, participanţii vor avea ocazia să se întreacă într-un concurs de pescuit sportiv, iar apoi vor putea admira un vernisaj în cadrul căruia vor fi prezentate fotografii, picturi sau diferite obiecte realizate din materiale locale. Pe seară va avea loc şi un spectacol susținut de artişti cunoscuți ai folclorului românesc, precum Petrică Mîţu Stoian, Constantin Enceanu sau Maria Căpitănescu.

Duminică, 18 iulie, va avea loc un concurs gastronomic timp în care doritorii vor putea gusta cele mai bune preparate din peşte şi nu numai, iar seara va avea loc un nou spectacol. Vor urca pe scenă F.Charm, Feli, Lupul Cel Rău, iar seara va fi închisă cu cele mai tari acorduri rock ale formaţiei Cargo.

„Primăria oraşului Hârşova are deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul de promovare a valorilor locale şi a consumului de peşte pentru proiectul «Organizare eveniment de promovare a valorilor locale şi a consumului de peşte în oraşul Hârşova», care va îmbrăca forma unui festival pescăresc de amploare şi se va desfăşura pe parcursul a două zile. Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime 2014-2020 şi al Fondului European pentru Pescuit şi Afaceri Maritime 2014-2020”, se arată printre altele într-un comunicat semnat de primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5227 secunde