Femeile liberale au donat medicamente dispensarelor din comuna Poarta Albă

Marţi, 23 Aprilie 2019
345
Organizația Femeilor Liberale - Județul Constanța a participat, ieri, la o acțiune umanitară de donare a unor medicamente, materiale sanitare și instrumentar medical pentru dispensarele din comuna Poarta Albă.

Activitatea a fost organizată cu sprijinul diasporei, prin președintele PNL Grecia, Stela Kondyili, și al consilierului municipal Mihaela Andrei.

Pe de altă parte, liderul femeilor liberale, Mihaela Scrieciu, a mulțumit primarului comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, și viceprimarului Florentina Tigmeanu pentru faptul că această acțiune a fost posibilă.

"Având în vedere faptul că România se află pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește accesul la medicamente, evenimentul desfășurat a avut ca scop, pe lângă ajutorarea unor familii nevoiașe, suplimentarea cu medicamente a dispensarului din comuna Poarta Albă. Statul are obligația să garanteze dreptul la sănătate, la asigurarea nediscriminatorie la medicamente, în special pentru grupurile marginalizate și vulnerabile", a declarat președintele femeilor liberale din județul Constanța, Mihaela

Scrieciu. 

Pagina a fost generata in 0.2198 secunde