Femeile liberale, alături de ONG-urile care sprijină terapiile copiilor cu autism

566
Femeile liberale, alături de ONG-urile care sprijină terapiile copiilor cu autism - femeileliberaleprint-1554138231.jpg

Articole de la același autor

Organizația Femeilor Liberale din municipiul Constanța a participat, zilele trecute, la un eveniment caritabil dedicat "Zilei internaționale de conștientizare a autismului", aflat la a patra ediție.

Cu această ocazie, liberalele s-au alăturat demersurilor unor ONG-uri locale ale căror acțiuni sunt deja tradiționale în Constanța pentru a sprijini programele și terapiile oferite gratuit copiilor cu autism.

În acest context, președintele organizației femeilor liberale din municipiul Constanța, consilierul local Adriana Câmpeanu, laudă inițiativa organizațiilor non-profit din Constanța care se implică activ în situația copiilor bolnavi și a părinților:

"Remarc cu mâhnire că astăzi, în România, nu s-a făcut niciun progres privind legislația care reglementează drepturile bolnavilor din spectrul autist, deși avem exemple de bune practici în legislația europeană. Singura speranță sunt organizațiile non-profit care încearcă constant să tragă un semnal de alarmă pentru ca noi toți să conștientizăm drama copiilor și a părinților", a spus Adriana Câmpeanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.703 secunde