Femeile din PSD Constanța și-au ales liderul. Marioara Cojoc rămâne la conducere

565
4

Articole de la același autor

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate Constanța și-a ales, sâmbătă, președintele, astfel că, la conducere va rămâne conf. univ. dr. Marioara Cojoc.


Conferința s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor în prezența a peste 200 de delegați și a liderilor constănțeni Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Mariana Gâju, președintele Organizației Județene a Femeilor Social-Democrate, dar și a parlamentarilor George Vișan, Mircea Dobre și Ștefan Mihu. De asemenea, a fost prezent viceprimarul municipiului, Costin Răsăuțeanu. 


De asemenea, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău, le-a urat doamnelor mult succes și le-a mulțumit pentru sprijinul pe care acestea l-au acordat în toate acțiunile desfășurate de formațiunea politică. 


"Programul pe care îl propunem eu împreună cu echipa mea, are la bază trei principii fundamentale: demnitate, valoare și profesionalism. Obiectivele și acțiunile OFSD Municipiul Constanța încearcă să sublinieze transformările societății românești contemporane, implicit și a celei constănțene, astfel încât campaniile derulate să răspundă nevoilor reale ale acesteia", a declarat Marioara Cojoc, la finalul întâlnirii.


Printre proiectele Organizației Municipale a Femeilor Social-Democrate Constanța se numără promovarea valorilor și a tradițiilor naționale și locale în spațiul comunitar și internațional și susținerea exprimării și valorificării drepturilor femeilor și familiei prin activități politice și civice. 


Comentează știrea

sever
26 martie 2018
conf. prof .acd etc

un mare prof ,medic din cluj imi spunea despre o prof. medic din constanta ca are nivelul unei infirmiere din serviciul lui. nevoia de a mentiona toate "titlurile' este specifica primei generatii incaltate cu pantofi, a celor care sau nascut in bordei cu pamant batut si closet in fundul ograzii. am avut ocazia sa cunosc ,in occident, cateva persoane cu cele mai prestigioase titluri si ca roman educat in spatilul mioritic am fost foarte mirat sa constat ca atat pe usa cabinetului, biroului, cat si pe cartea de vizita era mentionata doar profesia si numele.

Tudor
26 martie 2018
Capra din lemn

M-am nascut pe vremea lui Gheorghiu Dej.Am crescut,am fost la scoala si am muncit pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Marturisesc ca cel mai mare chin al vietii mele de scoler a fost "Socialismul stiintific".Imi aduc aminte ca citeam de 2-3 ori cate o fraza din manualul "stiintific" sau din cuvantarea tov. Nicolae Ceausescu pentru ca nu intelegeam nimic.Citeam si iar citem ca sa inteleg ceva sau ca sa memorez pentru ca ma ameninta repetentia din cauza socialismului stiintific.De unde izvoraste limba asta din lemn la poporul roman nu am putut sa inteleg niciodata.Sunt pensionar,am ajuns sa ma plimb cu bastonul prin parc si uite ca nu am scapat de limba de lemn nici dupa 30 de ani de la Revolutie.Va rog sa recititi cuvantul de final al tovaresei Marioara Cojoc care incepe cam asa "Programul pe care îl propunem eu împreună cu echipa mea.......".Cititi-l si recititi-l de cateva ori pana cand o sa intelegeti ce vrea sa spuna doamna Marioara,ca eu nu pricep nimic.Poate ma ajutati si pe mine.....Va rog ! .... Aveti mila de un biet batranel ! Poate-mi explica doamna Mariana Gâju. Mai grav este ca nici tovarasa Carmen Mocanu nu se lasa batuta in dialogul ei cu "surdomutii" din PSD. Va aduceti aminte ce zgomot scoate o capra din lemn ? Da,capra de la Craciun.Ei bine,asa imi suna in ureche cuvantarea tovarasilor la Conferinta Organizatiei Municipale a Femeilor Social-Democrate.

unul
26 martie 2018
titluri

Se zice si se scrie: conferentiar doctor, adica conf.dr. si nu Conferentiar universitar, pentru ca altul asemenea, nu-i!!

netplusultra
26 martie 2018
PSD

Mai lipseste "clasica'' incheiere de la sedintele PCR : aplauze furtunoase , se scandeaza Marioara , PSD !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3867 secunde