Felix Stroe, mesaj de susținere pentru Mihai Tudose

1309
5
Felix Stroe, mesaj de susținere pentru Mihai Tudose - felixstroe-1515846426.jpg
Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a transmis un mesaj de susținere pentru Mihai Tudose, sâmbătă, în condițiile în care, potrivit informațiilor Digi24, a fost convocat de urgență Comitetul Executiv Național al partidului pentru a tranșa conflictul dintre Liviu Dragnea și premier.

"Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuție serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid și despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze.

E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiți oameni pe care îi are partidul. Îmi doresc ca de această dată organizațiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni.

Partidul suntem noi, toți cei care am muncit pentru a câștiga încrederea românilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aibă și decizia", a transmis Felix Stroe, președinte al organizației PSD Constanța, într-un comunicat.

Comentează știrea

Cetatean
13 ianuarie 2018
Perfect corect

Dragnea sa inteleaga ca interesul personal nu are ce cauta in politica!

viorel
13 ianuarie 2018
iubiti

si tudose la pupat pe stroie ,deci dragoste la vedere.

nae
13 ianuarie 2018
motanul felix

sa-i mai arate cateva pozitii de securist si de albitor de parale pentru partid,cum a facut el ca si acum suntem primii din romanica la pretul apei,da pe primul loc si asta dupa ce a renuntat la taxarea apei pluviale,bani pe care i-am aruncat multi ani in gebul pesedeilor de frunte,operatia vindecatoare a porcusoruluidin america,bungalowrile lui bonduelle din madagascar si inca

MIHAI
14 ianuarie 2018
UN COMUNICAT ISTORIC

Concetateanul nostru, cel mai iubit dintre constanteni Fericitul Stroe, are umor si de la anvonul inaltelor sale functii ne prelucreaza subtil. Prin mesajul sau de sustinere a lui Tudose, si-a castigat o prietenie vesnica cu Dragnea, cel care l-a propulsat in functia de ministru, Daca suntem atenti la felul in care mahării pesedisti se exprimeaza, ne putem da seama de ceea ce se intampla in jungle politicianista atat la PSD cat si la celelalte partide si partidulete. Deducem clar ca in PSD nu exista inca proceduri democratice in luarea deciziilor. si guvernul inca nu performeaza. Cu lipsa de performanta nu suntem de acord. Guvernul pesedist ales cu o majoritate de 120% de catre intregul popor care inca nu a parasite Romania, este si va ramane unic in analele politicianismului romanesc datorita Marilor Reforme facute in domeniile Justitiei, economiei super-performante, a cresterii pensiilor si a scumpirii vietii, de te apuca groaza cand te apropii de rafturile magazinelor. Ne surprinde si ne mira afirmatia ca din govern trebuie sa faca parte cei mai bine pregatiti din cadrul partidului. Cum vine asta ? Dar Stroe, Olguta, paceaura de la Interne, si ceilalti membri nu reprezinta crema, smantana, elitei pesediste ? Sau poate PSD are si alte valori care sunt tinute in rezerva strategica pentru a forma viitoarele guverne pesediste ? Delicat si mare diplomat, atrage subtil atentia ca deciziile sa nu fie luate doar de o gasca formata doar din cativa oameni ci din cat mai multi, in asa fel incat sa nu mai poata fi nimeni tras la raspundere. Ehei, unde este conducerea colectiva de altadata cand Iliescu , marele democrat, nu facea nimic fara sa consulte poporul. Si crede cineva ca daca organizatiile locale se vor implica la fel de mult in luarea hotararilor cum sunt implicate in coruptie, se va rezolva ceva ? Intre celebra afirmatie " statul sunt eu " si " partidul suntem noi " nu vedem nicio deosebire. Si iar dl Stroe o da pe umor afirmand ca partidul " suntem noi cei care am mințit ( pardon, muncit ) casa castigam increderea poporului. Dl Stroe ori e naiv, ori habar nu are de faptul ca poporul, asa stupid cum este, nu se lasa pacalit la infinit.

Ivan
14 ianuarie 2018
Haita a simtit miros de sange !

Urmeaza lovitura de gratie , sfasierea lui Dragnea , hienele au inceput sa adulmece spre coada viitorului sef de haita !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9399 secunde