Felix Stroe: "De când am intrat la guvernare, cetăţenii au putut vedea o schimbare profundă“

2543
4
Felix Stroe:
Senatorul PSD de Constanţa, Felix Stroe, este de părere că de când Partidul Social Democrat a intrat la guvernare, măsurile care sau adoptat sunt unele care fac vieţile oamenilor să fie mai bune.

Felix Stroe a explicat de ce crede acest lucru într-un mesaj postat pe pagina sa oficială de Facebook.




Am intrat la guvernare pentru a stopa declinul social și economic resimțit de români, după doi ani de guvernare de dreapta. Chiar din prima lună, cetățenii au putut vedea o schimbare profundă a modului de a guverna România!

Știu, mulți nu au răbdare să citească în detaliu tot ce s-a propus și s-a făcut deja, până acum.

PSD a impus măsuri care au crescut veniturile la 10 milioane de români, s-a alocat cel mai mare buget la investiții, în special pentru infrastructura de transport, s-a schimbat abordarea în privința pandemiei și a crescut bugetul la sănătății, s-au luat măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri și pentru îmbunătățirea colectării taxelor și se asigură susținerea natalității și a familiilor pentru copii. În plus:

- Creșterea alocațiilor pentru copii, începând cu luna ianuarie. Vor beneficia 3,6 milioane de copii.

- Sprijin pentru pensionarii cu pensii mici pentru a face față creșterii prețurilor și a facturilor. Număr beneficiari-2,5 milioane.

- Majorarea salariilor profesorilor, prima majorare a salariilor din acest sector după înghețarea lor de către Guvernele Cîțu și Orban.

- Răspunderea penală pentru angajatorii evazioniști, care rețin contribuțiile de la angajați, dar nu le virează mai departe la bugetul de stat.

- TVA de 5% pentru energia termică.

- Sprijin pentru compensarea cu 50% din costurile cu energia electrică folosită pentru irigarea terenurilor.

- Acordarea subvențiilor pentru crescătorii de vaci de lapte, de bivolițe și de taurine pentru carne.

- Aprobarea Programul Investițional în domeniul Transporturilor (condiționalitate în PNRR). Programul are două obiective majore:

- finalizarea unui coridor de transport rutier care să lege Constanța de granița de vest și

- modernizarea infrastructurii din Moldova, mult rămasă în urmă față de infrastructura din restul țării.

E mult de citit?! E bine!

Românii trebuie să știe că, dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare, aceste măsuri n-ar fi existat astăzi! Românii aveau nevoie de astfel de măsuri și chiar dacă unii nu le-au dorit, PSD și le-a asumat, le-a susținut și le-a făcut posibile tocmai pentru că este o perioadă critică.

Comentează știrea

Shark
4 ianuarie 2022
A naibi schimbare

Exact. Numai proști în funcții publice. Pensiile nu au crescut cu 40 %, alocațiile nu s-au dublat, facturile au bubuit si valul 5 bate la ușă si dau din colț in colț.

Daffy Duck
4 ianuarie 2022
Felix Stroe

Cauți hartie igienica? Alege din oferta eMAG.ro, pentru acea "schimbare profundă" de când Partidul Social Democrat a intrat la guvernare. Hai, mai usurel Nea Stroe, ca ti-ai patat gogosarii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.548 secunde