Familia Regală rămâne la Palatul Elisabeta

260
1
Familia Regală rămâne la Palatul Elisabeta - familiaregala-1517578528.jpg
Familia Regală rămâne la Palatul Elisabeta, dar va plăti chirie pentru imobil. Palatul Elisabeta fusese primit de către regele Mihai drept locuință în calitate de fost șef de stat și trebuia eliberat la 60 de zile de la decesul fostului suveran.

Conform TVR, s-a ajuns la o înțelegere cu reprezentanții RAAPPS, iar Familia Regală va plăti chirie pentru Palatul Elisabeta.

Între timp, continuă discuțiile privind Statutul Casei Regale. Potrivit unui proiect de lege inițiat de șefii celor două camere ale Parlamentului, Casa Regală ar putea primi un buget anual aprobat de Guvern, Palatul Elisabeta în folosință pentru următorii 49 de ani, iar conducătorul Casei ar putea avea statut de fost șef de stat. Proiectul a primit, însă, aviz negativ din partea Guvernului Tudose. 

Comentează știrea

fani
3 februarie 2018
De clarificat

Lamuriti dracului lucrurile ,ce-i aceea FAMILIE REGALA ? Suntem regat si nu ne-ati spus inca ? Johannis nu-i deranat de acest subiect? De ce nu s-ar instala acolo familia Regala Cioaba ,cred ca are destule neamuri sus puse ??De ce nu familia Constantinescu sau Basescu ? Chiar meritam asemenea porcarii ....?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5822 secunde