EXCLUSIV ! Ponta, prima reacție după "scandalul" cu Mazăre

3242
6
EXCLUSIV ! Ponta, prima reacție după

Articole de la același autor

Zilele acestea, a apărut un zvon potrivit căruia Radu Mazăre l-ar fi amenințat pe liderul PSD Victor Ponta că o să aibă "soarta lui Geoană". 


Mai exact, se spune că, la reuniunea PSD de la Tulcea de zilele trecute, s-a petrecut un moment extrem de tensionat deoarece Radu Mazăre s-ar fi luat la "trântă" direct cu premierul și liderul PSD, Victor Ponta.


Potrivit site-ului stiripesurse.ro, Radu Mazăre s-a enervat foarte tare și a bătut cu pumnul în masă cerându-i lui Victor Ponta să facă ceva în privința Portului Constanța.


Același site precizează că, în momentul când s-a trezit cu un refuz, Radu Mazăre a început scandalul și chiar l-ar fi amenințat pe Ponta. "Bă, tu o să ai soarta lui Geoană!", i-ar fi transmis Mazăre lui Ponta. 


Totodată, stiripesurse.ro precizează că, Mazăre i-a promis lui Ponta că în campania electorală va suferi un eșec de proporții la Constanța, exact ca Mircea Geoană, un alt adversar al lui Mazăre. 


Mai mult, tot ca un zvon a apărut și faptul că Radu Mazăre i-ar fi spus lui Victor Ponta că refuză să se ocupe de campania electorală pentru prezidențiale de la Constanța și că, astfel, director de campanie ar urma să fie numit senatorul Nicolae Moga. În acest context, Nicolae Moga a spus că nu știe despre o asemenea discuție. 


Contactat telefonic de reporterii "Cuget Liber", liderul PSD, premierul Victor Ponta a infirmat o asemenea informație.

Întrebat dacă este adevărat că liderul PSD Constanța, primarul Radu Mazăre, a refuzat să coordoneze campania de la Constanța pentru alegerea sa ca președinte al României, Victor Ponta a răspuns scurt: "Nu, sunt minciuni de presă !".  



Comentează știrea

petre
25 august 2014
jaga,,jaga,,,va chinuiti dijaba,,,

doamne ce va mana satana sa zgandariti rahatul asta in politica ,,noroc ca mazare e ,,,curva batrana si priceputa in cea ce priveste politica,,,,,

ion
25 august 2014
2 lepre

Pana la urma tot io trage cineva lu pacaliciul asta de mazare.

PONTA
26 august 2014
PSD CONSTANTA

HOTI , DROGURI , MAFIE , MAZARE , MOGA , CONSTANTINESCU

SEVER
26 august 2014
FARA SUBIECT

MADAM MOCANU, IERI AMENINTAREA UI MAZARE ERA DATA CA STIRE REALA. AZI A DEVENIT ZVON, IAR DV DATI O "STIRE" FOLOSIND DE MAI MULTE ORI CUVANTUL "SE PARE". ASTA SE NUMESTE LA DV INFORMATIE? IN ROMANESTE SE NUMESTE BARFA, DEZINFORMARE. DACA PENTRU O SITUATIE ATAT DE SERIOASA CA PREZIDENTIALELE, DATI O INFORMATIE FARA NICI UN TEMEI, CE SA MAI CREDEM DESPRE CAPACITATEA DV PROFESIONALA. IN CAZUL IN CARE INFORMATIA ESTE MINCINOASA, MAZARE POATE SA VA CEARA SOCOTEALA SI NU VA SFATUIESC SA AJUNGETI IN COLIMATORUL LUI. SUNT CONVINS CA LA SEDINTA DE LA TULCEA AU ASISTAT SI AU INREGISTRAT DIVERSI REPORTERI DE LA DIVERSE PUBLICATII SI POSTURI TV. DECI ESTE FOARTE SIMPLU CA DIN INREGISTRARI SA REIASA CLAR: A SPUS SAU NU A SPUS.

un cititor
26 august 2014
na beleaua...

Toată lumea știe că Ponta nu îl place pe măscărici!

Vasile
26 august 2014
mai sa fie...

@ SEVER Parca ai fi de la CNA sau mai rau.. Sa nu ajunga Cuget LIber in "colimatorul" nemernicului primar ma ciu car ..Mazare ajune la puscarie ! Iar tu, nu doar "parca", chiar "sigur" ameninti aici presa care nu il lauda pe primarul cocalar.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4094 secunde