EXCLUSIV! Cine va conduce orașul și județul Constanța după alegerile locale. "Cuget Liber" are răspunsurile Cine va fi viitorul primar al Constanței?

2154
2
EXCLUSIV! Cine va conduce orașul și județul Constanța după alegerile locale.

Articole de la același autor

Cine ar putea fi noul președinte al Consiliului Județean? Ce partide vor intra în Consiliul Local Constanța? Va mai rezista primarul Cristian Radu încă un mandat în fruntea Mangaliei?


Acestea sunt întrebări care vor deveni din ce în ce mai apăsate și sonore în spațiul public, odată cu apropierea alegerilor locale din această vară. Un scrutin crucial pentru comunitatea constănțeană care, după 15 ani, nu îl mai are pe Radu Mazăre în capul afișului electoral. 


Așa cum și-a obișnuit cititorii, în astfel de momente de maxim interes, ziarul "Cuget Liber" a comandat un amplu studiu sociologic pe municipiul Constanța, Mangalia și pe întreg județul Constanța pentru a radiografia exact, într-un mod profesionist, tabloul electoral așa cum se prezintă el cu doar două luni înainte de alegeri. Ce vor constănțenii de la viitorul lor primar, cu ce probleme se confruntă comunitatea locală, dar mai ales, pe cine vor în fruntea orașului pentru următorii patru ani. 


Sondajele au fost realizate de Centrul Pentru Studiul Opiniei Publice și Marketing - COMPAS, în perioada 5-19 martie 2016, pe un eșantion de 1.000 de su-biecți, cu un nivel de încredere de 95%. 


Studiile arată opțiuni clare, ferme ale electoratului constănțean, procentul de nehotărâți sau de non-răspunsuri fiind destul de redus în comparație cu scrutinele din anii trecuți. Asta denotă o abordare conștientă și destul de motivată a alegătorilor, care par a nu mai fi încorsetați în sintagma "Nu am cu cine vota!".


Cifrele sunt impresionante și poate de necrezut într-un județ și un oraș conduse 15 ani de zile cu mână de fier de tandemul Mazăre-Constantinescu. 


Studiile vor fi dezvăluite pe parcursul a patru episoade, începând cu municipiul Mangalia, continuând cu Consiliul Județean și radiografia municipiului Constanța și încheind cu Primăria și Consiliul Local Constanța.


Așadar, vă dorim spor la citit și ne vom întâlni marți cu Cristian Radu și Paul Foleanu, într-o primă confruntare foarte înverșunată pentru supremația în Mangalia.


Comentează știrea

DODO
26 martie 2016
nu vrem o pasare Pheonix

Sa nu uitam ca gasca Mazare - Constantinescu a fost pusa tot de constanteni ! atita timp cit vor mai fii la conducere personaje de pe vremea lor ( indiferent de culoare ) orasul tot capusat va fi caci mafia locala are radacini adinci.Personal sint sceptic !

Gigi
26 martie 2016
Sondaj

Felicitări "Cuget Liber" ptr idee. Cetateanul trebuie informat si ajutat sa facă alegeri conștiente.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3116 secunde