Eugen Tomac: PMP pregătește surprize spectaculoase pentru alegerile europarlamentare

569
Eugen Tomac: PMP pregătește surprize spectaculoase pentru alegerile europarlamentare - eugentomac-1539353738.jpg
Președintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat vineri, într-o conferință de presă, că partidul pregătește surprize spectaculoase pentru alegerile europarlamentare, în urma cărora speră ca formațiunea politică să aibă trei europarlamentari.

"Eu vă asigur că lista PMP, cel puțin primii cinci vor fi mult mai buni decât primii cinci din oricare din celelalte partide. Eu vă asigur de asta. Repet, lista noastră ne vom strădui să fie mult mai bună decât la ceilalți și în acest sens fiți siguri că PMP-ul va oferi niște surprize spectaculoase pentru alegerile europarlamentare", a declarat Eugen Tomac.

Liderul PMP a spus că el nu își dorește să candideze la alegerile europarlamentare, dar dacă colegii din partid îi vor cere asta, va candida. De asemenea, Eugen Tomac a precizat că nu i-a propus lui Traian Băsescu să candideze la alegerile europarlamentare.

Potrivit lui Eugen Tomac, PMP are șansa să aibă trei europarlamentari după alegerile pentru Parlamentul European.

"Vom fi realiști. Cred că doi - trei avem șansa să obținem", a estimat Eugen Tomac, citat de Agerpres.

PMP va discuta strategia pentru alegerile europarlamentare în 26 octombrie la Piatra Neamț, iar lista finală cu candidații va fi cunoscută până la finalul anului, potrivit lui Eugen Tomac.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3335 secunde