Eugen Tomac: Lansăm invitația de a crea un pol politic anti PSD

256
Eugen Tomac: Lansăm invitația de a crea  un pol politic anti PSD - eugentomac-1535124823.jpg

Articole recomandate

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, într-o conferință de presă, că partidele din opoziție ar trebui să facă un pol anti PSD, referindu-se la formațiunea pe care o conduce, la PNL și la USR.

"Modul cum conduce azi PSD țara ne obligă ca partid de opoziție să privim cu luciditate spre perspectivele pe care le are țara și cred că și la Cluj, dar și în toată țara va trebui să participăm activ la încercarea cel puțin - asta este invitația noastră- de a crea un pol politic anti PSD la nivel național. Nu vedem altă soluție, pentru că singura formulă prin care în mod real românii pot vedea o nouă alternativă este să se creeze acest pol politic anti PSD, cel puțin într-o primă etapă format din partidele parlamentare care sunt în opoziție cu PSD", a afirmat Eugen Tomac, citat de Agerpres.

Printre altele, el a mai spus că ziua de 10 august nu poate să fie trecută cu vederea și că instituțiile statului trebuie să afle cine sunt cei care au trimis provocatorii în Piața Victoriei, la mitingul diasporei, susținând că PSD avea "interesul" să compromită acțiunea respectivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6502 secunde