"Este o măgărie ce face Guvernul cu Codul insolvenței. Ținta este distrugerea presei"

72

Articole de la același autor

Fostul premier Emil Boc consideră "o măgărie" ceea ce a făcut Guvernul cu Codul insolvenței, refuzând o dezbatere publică și preferând adoptarea acestuia prin OUG, ținta codului fiind "distrugerea mass-media și compromiterea firmelor care se află în dificultate".




Întrebat, astăzi, într-o conferință de presă, cum comentează Codul insolvenței, Emil Boc a acuzat Guvernul că nici măcar nu a avut curajul să își asume răspunderea pe un asemenea proiect în Parlament, care ar fi permis unele amendamente din partea parlamentarilor în vederea îmbunătățirii lui.


"Este o măgărie ceea ce face Guvernul, pentru că, deși a promis că va prezenta în Parlament Codul insolvenței pentru o dezbatere serioasă, l-a promovat pe «șestache», prin OUG. Nici măcar nu a avut curajul să își asume răspunderea pe un asemenea proiect în Parlament, care ar fi permis unele amendamente din partea parlamentarilor în vederea îmbunătățirii lui. Practic, este un cod care are ca țintă distrugerea mass-media și compromiterea firmelor care se află în dificultate. Faptul că nu s-a realizat niciun fel de dezbatere publică și s-a preferat forma unei OUG închisă, fără posibilități de completare, demonstrează ce vrea acest regim și de la presă și de mediul de afaceri. De la mediul de afaceri, să piardă cât mai multe locuri de muncă, iar dacă la presă pune călușul în gură, foarte bine. Cam asta este ce doresc ei", a spus Boc, citat de Mediafax.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Iulie 2013
Stire din Politică-Administrație : Emil Boc o critică pe Lucia Varga
Joi, 28 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : Emil Boc rămâne în PDL
Pagina a fost generata in 2.282 secunde