Eroii neamului, omagiați la Medgidia și Mircea Vodă

124

Articole de la același autor

Regimentul 53 Rachete Antiaeriene, în colaborare cu Primăria Medgidia și Primăria Mircea Vodă, organizează, astăzi, ceremonii de depuneri de coroane de flori prilejuite de Ziua Eroilor, la Monumentul Eroilor Căzuți în Primul Război Mondial din garnizoana Medgidia și la Cimitirul Internațional de Onoare "Mircea cel Bătrân" din localitatea Mircea Vodă.

Ceremonia militară va începe cu salutul drapelului de luptă al unității și trecerea în revistă a detașamentului de onoare, de către comandantul garnizoanei Medgidia și oficialitățile publice locale. După intonarea Imnului Național al României de către fanfara "Dan Spătaru" a Primăriei municipiului Medgidia, vor rosti alocuțiuni despre semnificația evenimentului, comandantul garnizoanei Medgidia, colonelul Gheorghe Rotariu, și primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache.

Ulterior, va urma ceremonialul religios și depuneri de coroane de flori la monumentele ostașilor căzuți pe câmpurile de luptă. Evenimentul se va încheia cu defilarea detașamentului de onoare constituit din militari ai Regimentului 53 Rachete Antiaeriene "Tropaeum Traiani", Batalionului 345 Artilerie "Tomis" și Batalionului 911 Infanterie. Pe de altă parte, la ora 12.00, în toate lăcașurile de cult din Medgidia și Mircea Vodă vor fi trase clopotele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6237 secunde