Emil Boc, replică tăioasă la acuzațiile lui Cozmin Gușă: „Amatorii de senzații să se documenteze”

300
Emil Boc, replică tăioasă la acuzațiile lui Cozmin Gușă: „Amatorii de senzații să se documenteze” - bocgusa-1625674012.jpg
Analistul politic Cozmin Gușă susține că fostul premier Emil Boc ar fi fost luat în echipa generalului SRI Florian Coldea acum doi ani, iar în prezent este omul acestuia.

Primarul Clujului, Emil Boc, spune în exclusivitate pentru stiripesurse.ro că nu este în legătură cu Florian Coldea și îl sfătuiește pe Gușă să se documenteze. „Îl respect pe domnul Coldea, dar nu m-am întâlnit cu domnul Coldea de când am terminat mandatul de premier și nu sunt în legătură cu domnul Coldea.

Îi sfătuiesc pe amatorii de senzații să se documenteze, altfel se decredibilizează lamentabil”, a precizat Emil Boc.

„În aceste partide dominate de securism – că și PNL e dominat de securism, dar mai ales USR-PLUS e dominat de securism – se joacă pe roluri. Ponta versus Iohannis a fost, de fapt, Maior împotriva lui Coldea. Coldea era în spatele lui Iohannis, Maior era în spatele lui Ponta, a câștigat Coldea. În PNL se pune la cale alternativa Boc contra alternativei Cîțu. Boc este omul lui Coldea. După ce Vasile Dîncu a părăsit grupul de la Cluj, Boc a fost recrutat acum doi ani de către Ioan Rus, care conduce împreună cu Florian Coldea noul grup de la Cluj”, a declarat Cozmin Guşă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5899 secunde