Emil Boc: "PDL are un blazon de apărat"

95
Emil Boc:

Articole de la același autor

Fostul președinte al Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, că nu ar renunța la numele formațiunii, în cazul alianței cu PNL, deoarece PDL are un blazon de apărat.

"Nu fac parte din nicio structură de conducere a partidului, cu alte cuvinte părerea mea nu contează. Punctul meu de vedere este și rămâne că PDL are un blazon de apărat, a dat de două ori președintele României, a dat vreo trei primari generali ai Capitalei, a avut Guvern și din acest punct de vedere cred că nu ar trebui ștearsă cu buretele istoria Partidului Democrat Liberal. O soluție de comasare, nu prin absorbție, ci de comasare cu un nume nou ar fi soluția rezonabilă pentru ceea ce înseamnă, din punctul meu de vedere, strict personal, viziunea PDL", a spus Emil Boc.

Președintele Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis, a anunțat, sâmbătă, că PDL a acceptat ca partidul care va apărea în urma fuziunii dintre cele două formațiuni să se numească PNL, iar Congresul a aprobat fuziunea acestora.

"Eu, personal, sunt pentru fuziune. Sunt în poziția să vă confirm că PDL acceptă ca noua formațiune să se numească PNL", a spus Iohannis, la Congresul partidului.

Delegații Congresului au votat cu majoritate de voturi fuziunea PNL cu PDL. Au fost șase voturi împotrivă și patru abțineri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 29 Iunie 2014
Stire din Politică-Administrație : "PDL are un blazon de apărat"
Joi, 26 Iunie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Fuziunea PDL-PNL va dura"
Pagina a fost generata in 0.401 secunde