Elevi de liceu, săltați de mascați de la școală. Au ucis un om în bătaie, apoi le-au trimis poze colegilor de clasă

1963
Elevi de liceu, săltați de mascați de la școală. Au ucis un om în bătaie, apoi le-au trimis poze colegilor de clasă - condamnat1494163730-1569923594.jpg
Doi adolescenți din Carei, în vârstă de 16 ani, respectiv 17 ani, sunt acuzați că au ucis din bătaie un bărbat în Carei. Potrivit anchetatorilor, cei doi adolescenți erau drogați când au comis oribila crimă. După ce l-au bătut crunt pe bărbat, cei doi elevi au mers la liceu, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Au realizat că l-au ucis abia când poliția i-a săltat din bănci, chiar în timpul orei.


Victima a fost găsită fără viață în dimineața zilei de 25 septembrie într-un imobil situat în municipiul Carei. Bărbatul prezenta urme de violență la nivelul corpului. Mai mult, ușa locuinței era spartă și pete de sânge erau răspândite prin imobil.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul a murit după ce i-au fost aplicate mai multe lovituri cu pumnul în zona toracică, precum și cu un obiect dur pe toată suprafața corpului. De asemenea, anchetatorii au stabilit că în seara în care a murit victima, victima a fost agresată în locuință de cei doi adolescenți. Tinerii i-au aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii și cu un obiect dur-rangă în zona capului, membrelor superioare și inferioare, precum și în zona toracică și abdominală. Cei doi adolescenți nu s-au oprit aici. Potrivit opiniedecarei.com, cei doi elevi le-au trimis cunoscuților prin intermediul Facebook, imagini cu oribila faptă.

Potrivit sursei citate, colegii elevilor au declarat că tinerii s-ar fi aflat sub influența drogurilor în momentul în care au decis să-l agreseze pe bărbatul de 40 de ani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.025 secunde