Elena Udrea susține finalizarea canalului Dunăre-București cu fonduri europene

289
Elena Udrea susține finalizarea canalului Dunăre-București cu fonduri europene - elenaudrea1361572997-1362143997.jpg
Deputatul PDL Elena Udrea, fost ministru al dezvoltării regionale, a declarat, astăzi, că susține inițiativa primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, de a atrage fonduri europene pentru finalizarea proiectului canalului Dunăre-București.


"Am susținut mult acest proiect, sigur că el nu se putea finaliza din banii de la buget, era evaluat la un moment dat la vreo 500 de milioane de euro. Cred că este o mare investiție pentru România, un proiect de dezvoltare regională, pentru că nu este legat numai de transport, ci și de comerț, agricultură și turism. Ar fi bine să se poată finanța din fonduri europene în viitorul buget european, cu atât mai mult cu cât, uitați, noi nu suntem în stare să atragem banii europeni pe care îi avem acum. La 10% absorbție, pierdem multe miliarde de euro care ar putea eventual să vină pentru finalizarea acestui proiect. Susțin finalizarea canalului Dunăre-București", a spus Udrea. 


Potrivit Agerpres, deputatul PDL a reproșat Guvernului că nu informează pentru ce vor veni banii europeni către România în exercițiul bugetar 2014-2020, spunând că marile proiecte de investiții ale țării ar putea avea șanse prin accesarea acestor fonduri. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.552 secunde