Elena Udrea spune că nu are nicio apăsare în privința izolării PMP pe scena politică

117
2
Elena Udrea spune că nu are nicio apăsare în privința izolării PMP pe scena politică - elenaudreaspune-1405001604.jpg

Articole de la același autor

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat, ieri, că nu-și face griji pentru faptul că formațiunea pe care o conduce este tot mai izolată pe scena politică românească, considerând că este esențial ceea ce îți propui să faci în politică.

"Mă și uit cum ne izolează celelalte partide politice. Cred că și PSD ne va izola în curând. N-am nicio apăsare, pentru că depinde ce vrei să faci în politică, cu cine vrei să te asociezi. Dacă o să-mi spuneți că o să ne izoleze și Dan Diaconescu, iarăși o să spun că nu sunt deloc îngrijorată", a declarat Elena Udrea.

Ea a explicat că PMP a pornit ca un proiect politic diferit, care să nu aibă nicio legătură cu compromisurile făcute de celelalte partide politice în ultimii 25 de ani și a precizat că, personal, se consideră "omul politic nou, care în ultimii zece ani nu a făcut politică după rețeta partidelor".

"Mi-aș dori foarte mult să nu mă dezic de lucrurile pe care le-am susținut până acum sau să fiu alături de cei care le-au călcat în picioare acum doi ani", a explicat Elena Udrea.

Șefa PMP a mai afirmat că se implică foarte mult în consolidarea partidului și a celui mai important obiectiv în orizontul următoarelor patru luni, când vor avea loc alegerile pentru Președinție. 

Comentează știrea

admirator
11 iulie 2014
eh, bravos, "Cuget liber"!

in cta se pune de cea mai amre demoinstratie antimazarista si pe voi va doare-n shpitz! Aflam din alte ziare (centrale) de ce se intimpla aici! cand ziceam ca v-au cumparat Mazare si PZD...............

mysu
11 iulie 2014
rautacisme as putea spune

Va dati de ceasu morti cu demonstrati far de rost mai eficient ar fi sa ramineti pititi ati trece mai usor in istorie a celor care au facut atita purcoi de bine'' constantenilor. Anti Mazare :-/ stati linistiti portocaliilor, pmp-istilor NU vor oameni sa TRAIASCA BINE'' (in viziunea ghiru) na obligati...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4553 secunde