Elena Udrea, prima apariție publică după ce a revenit din Costa Rica: "Trebuie să-mi demonstrez nevinovăția"

178
Elena Udrea, prima apariție publică după ce a revenit din Costa Rica:
Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea a sosit, joi, la Curtea de Apel București, de mână cu partenerul ei, aceasta fiind prima prezență la instanță de la întoarcerea în țară, din Costa Rica.


"Ce vă pot spune este că mă voi prezenta la toate termenele, că mă bucur mult că sunt acasă și că mi-am dorit să fiu acasă. Sunt fericită că am putut să vin. Eu cred că lucrurile sunt în schimbare spre bine în România, în general, și în justiție. Am motivele mele pentru care cred lucrul acesta. Nu vreau nici să fac analize, nici să spun ce părere am, nici care au fost motivele pentru care am plecat, nici motivele pentru care am venit", a spus Udrea, la ieșirea de la CAB.

Întrebată de jurnaliști care au fost motivele pentru care s-a întors din Costa Rica, Udrea a declarat: "Dacă nu v-am spus nimic toată vara, nu aș vrea să spun acum. Sunt o mulțime de motive. Pe multe le știți. Să o iau de la capăt, cu ce s-a întâmplat, cine a fost... (...) Nu aș mai vrea să fac lucrul acesta. Nu este nicio secretomanie. Nu vreau să o mai iau de la capăt cu toate subiectele, am alte lucruri de făcut, îmi este bine așa. (...) Știe toată lumea de ce am plecat în Costa Rica. Să o iau de la capăt, cu ce s-a întâmplat în dosarul acela, cine m-a judecat, cine a fost în spate... (...) Responsabilitățile pe care le am acum sunt mai mari decât cele doar pentru mine. (...) Eu cred că lucrurile sunt în schimbare spre normalitate în țara aceasta, inclusiv în justiție. Pot să spun că ușor, ușor lucrurile intră în logica lor de legalitate".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5482 secunde