Elena Udrea: "Nu cred că Traian Băsescu încape într-un partid politic"

138
2
Elena Udrea:

Articole de la același autor

Președintele PMP, Elena Udrea, consideră că fostul șef al statului Traian Băsescu "nu încape în niciun partid politic", dar dacă are nevoie de un instrument politic pentru a-și pune în practică proiectele, PMP îi este alături. 


"Eu am o părere foarte clară despre rolul pe care Traian Băsescu îl poate avea în societate. Nu cred că Traian Băsescu încape într-un partid politic. Nu numai în PMP, în niciunul. La experiența pe care o are și la statutul pe care Traian Băsescu l-a câștigat, cel mai important om politic în momentul acesta, de experiența dânsului trebuie să profite întreaga societate și, sigur, dacă are nevoie de un instrument politic pentru a pune în practică multe din reformele sau proiectele pe care le dorește, atunci PMP îi este alături", a afirmat, la Parlament, Elena Udrea. 


Întrebată dacă Traian Băsescu va veni în PMP, Udrea a spus: "Nu cred că pot răspunde eu mai bine decât a făcut-o domnul președinte. Nu se va înscrie în PMP, însă sunt convinsă că va rămâne alături de acest proiect politic, pe care chiar dânsul l-a inițiat și, atât timp cât PMP va continua să militeze pentru proiectele care mai sunt de implementat, inițiate de președinte, pentru reforme care au rămas de finalizat din vremea lui Traian Băsescu, sunt convinsă că pre-ședintele va fi alături de partid".


Comentează știrea

Sandu
21 ianuarie 2015
Ei,pe naiba...

Un exemplu de loialitate,de daruire totala fata de cineva,chiar daca scopul nu este unul bun pentru societate.Base si Udrea seamana mult cu Hitler si amanta lui,in dedicatie personala.Bine,Base nu tine la udrea asa de mult ca Hitler la Eva Braun dar totusi.... Acum ca el e un ticalos mare si nu mai incape in partide,e doar o partaiala,partidele sunt pline toate de ticalosi si pot face loc unuia mai mare,fara probleme.

DODO
21 ianuarie 2015
UDREA-BASE

Asa de mare e Base? cred ca nu realizati ca dupa pensionare este mult mai mititel, nu mai are in miini serviciile cu care va proteja pe dvs ,sotul, prietenii si familia lui, ca sa fiti liberi sa FURATI. Acum chiar si el incepe sa aiba probleme DNA-tice. A fost pe val pentru ca era contracandidatul PSD-ului nu pentru meritele lui. UN mincinos prefacut si teatral ! si soacra-mea ,ar fi cistigat contra rosilor pentru ca NU sint doriti in Romania asa cum nici voi nu sinteti doriti. Urcati-va partidul in autobuz si dispareti din politica.

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Ianuarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Cristian Preda,  la judecata PMP
Pagina a fost generata in 0.5128 secunde