Elena Udrea: "Așa, și ce dacă am părăsit țara? Așa de tare vă agită, nu dormiți noaptea?!"

418
1
Elena Udrea:
Fostul ministru Elena Udrea reacționează pe Facebook după ce în spațiul public au apărut informații că a plecat din țară și spune că este dreptul ei, neavând vreo restricție, dar că unii scriu la comandă.


"Unii nu au avut somn și, după miezul nopții s-au apucat să împrăștie «pe surse» că «Elena Udrea a părăsit țara»!!! Așa, și??? Și ce dacă «am părăsit țara»??? Ce vă agită atât de tare de nu dormiți noaptea din cauza mea? Sau ați primit ordin pe unitate să vă ridicați din scutece și să vă lamentați pe net? «Am părăsit țara» de nu știu câte ori până acum și o să o mai «părăsesc» oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanță, mă privește fix pe mine. La fel cum și dacă aș merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aș plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră. Așa că pe loc repaus până la noile ordine! P.S. Cine chiar ar fi vrut să se știe unde sunt zilele acestea, putea afla ușor, nu e niciun secret, ba chiar este o informație oficială", a susținut Elena Udrea, într-o postare vineri, pe Facebook.

Alexandru Chiciu, avocatul fostului ministru, a declarat, vineri, că Elena Udrea i-a comunicat că este la Atena și că aceasta nu dispune de măsuri preventive în vreun dosar, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Fileata
9 februarie 2018
Alro Slatina

Vreau miliardele de lei din pensi si salari taiate si furate de voi banditilor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2685 secunde