ELENA UDREA, ARESTATĂ PENTRU 30 DE ZILE

222
ELENA UDREA, ARESTATĂ PENTRU 30 DE ZILE - elena-1423682547.jpg

Articole recomandate

Elena Udrea a fost arestată pentru 30 de zile, în dosarul Microsoft. Decizia a fost dată de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție(ICCJ), dar nu ese definitivă, iar avocații săi au anunțat că vor contesta măsura.

Anunțul a fost făcut de unul dintre avocații Elenei Udrea, Marius Striblea, care a precizat, la ieșirea din sala de judecată, că a fost admisă parțial propunerea anchetatorilor în sensul că judecătorul nu a luat în considerare acuzația de spălare de bani. Judecătorul ICCJ a admis cererea de înlocuire a măsurii controlului judiciar, dispus anterior de procurorii DNA față de Udrea în dosarul Microsoft, cu măsura arestului preventiv și cererea DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea pentru acuzația privind mita luată de la Dinu Pescariu, acuzație formulată de procurori după instituirea controlului judiciar, scrie Mediafax.

Elena Udrea a fost adusă, azi, din arest la instanța supremă, unde s-a judecat cererea procurorilor DNA de arestare a acesteia în dosarul Microsoft, la intrarea în sediul ICCJ Udrea repetând gestul de a duce degetul arătător pe nas, pe care l-a făcut și în plenul Camerei Deputaților.

Reamintim că procurorii anticorupție au emis marți, la ora 21.40, ordonanță de reținere pentru deputatul PMP Elena Udrea, după ce aceasta a stat aproape zece ore la DNA, unde și-a studiat dosarul și a fost audiată, scrie realitatea.net.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2587 secunde