Elena Udrea a fost eliberată din arest, în ajunul Crăciunului

156
Elena Udrea a fost eliberată din arest, în ajunul Crăciunului - udrea-1545695868.jpg
Elena Udrea, eliberată din arest, chiar în ajunul Crăciunului. Anunțul a fost făcut de avocatul acesteia, care a declarat că Ministerul Public din Costa Rica a anunțat că s-a declanșat procedura eliberării fostului ministru al Turismului din închisoarea costaricană. Informația este confirmată și de iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, care se află și el în Costa Rica. 


Elena Udrea a ieșit din arest luni, în urma unei decizii a judecătorilor români.


Ministrul Justiției a anunțat sâmbătă seara la un post de televiziune că a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, aflată în detenție în Costa Rica, din luna octombrie.


Aceeași situație este valabilă și în cazul Alinei Bica.


Aceasta, după ce Instanța Supremă a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului pe tema completurilor de 5 judecători formate nelegal, după cum consideră Curtea Constituțională.


Decizia lui Tudorel Toader vine după ce Tribunalul București a decis vineri revocarea cererilor de extrădare pentru Elena Udrea dar și pentru fosta șefă DIICOT, Alina Bica.


În ianuarie, aceiași magistrați care i-au admis suspendarea pedepsei vor decide dacă dosarul se va rejudeca.


Elena Udrea a fost condamnată în dosarul gala Bute la 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și abuz în serviciu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9129 secunde