"Educație pentru sănătate în familie", simpozion organizat de UDTR

518

Articole de la același autor

Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) organizează cea de-a II-a ediție a simpozionului, "Educație pentru sănătate în familie", joi, 20 februarie la Constanța. 


Simpozionul este organizat de comisia de femei a UDTR și reunește membre ale uniunii de la filialele din Constanța, Medgidia, Cumpăna, Mangalia, Techirghiol, Cobadin, Eforie, Măcin, Hârșova, Cernavodă, Galați și Valu lui Traian.

În cadrul manifestării vor fi abordate teme referitoare la: medicina de familie, tratamentul afecțiunilor sistemului osteoarticular, recuperarea medicală, rolul radiografiilor computerizate și a rezonanței magnetice nucleare în diagnosticarea maladiilor, bolile copiilor și tratamentul lor. Vor vorbi pe una din aceste teme medicii Șahinur Turan, Ghiulcin Nurla, Merdal Iomer, Melek Niculescu și asistent radiolog Șenghiul Curti. În cadrul acțiunii, profesor dr. Leman Murat și prof. Merzie Osman se vor referi la necesitatea școlarizării asistenților medicali generaliști și a celor de balneo-fiziologie, cadre medicale căutate atât pe piața forței de muncă din țară cât și din străinătate. De asemenea, cei doi dascăli vor oferi informații despre oferta educațională a Școlii Postliceale Sanitare "Pro Scientia".


Potrivit organizatorilor, evenimentul va fi găzduit de restaurantul "Colonadelor" din Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0043 secunde