Edilul Decebal Făgădău, în conducerea centrală a PSD

426
Edilul Decebal Făgădău, în conducerea centrală a PSD - fagadaupsd-1598193785.jpg

Articole de la același autor

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, este noul președinte al Ligii Aleșilor Locali și membru al Biroului Permanent Național al Partidului Social Democrat.

Acest statut a fost obținut în cadrul Congresului Extraordinar al Partidului Social Democrat, organizat sâmbătă, pentru alegerea noii conduceri a formațiunii politice.

În acest context, Decebal Făgădău a transmis un mesaj de susținere miilor de candidați pentru consiliile locale comunale, orășenești și județene din întreaga țară.

"Vreau să vă mulțumesc pentru munca dumneavoastră de zi cu zi. De jos în sus țara s-a schimbat mult și în bine. Știu cât de greu este să fii lângă oameni, în permanență lângă oameni, să construiești drumuri de la zero, școli, spitale și cu toate acestea să fii mereu lângă oameni. Le urez succes tuturor colegilor mei, care se pregătesc acum pentru un moment electoral important. Sunt convins că Partidul Social Democrat va câștiga aceste alegeri", a spus Decebal Făgădău.

Noua structură de conducere a Partidului Social Democrat a fost aleasă, în premieră, prin video-conferință și prin intermediul votului online, de delegații din 38 de zone ale țării. După numărarea voturilor, moțiunea susținută de Marcel Ciolacu și echipa sa a obținut 1310 voturi, în timp ce contracandidatul Eugen Teodorovici a luat doar 91 de voturi, alte 49 fiind declarate nule. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7877 secunde