"E un moment foarte dificil pentru dreapta românească"

135
Președintele Forței Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, consideră că dreapta românească se află într-un moment foarte dificil, context în care toți candidații la funcția de președinte al PDL trebuie să lase deoparte orgoliile și să aducă în atenția electoratului moțiuni vizionare.

Ungureanu este de părere că în preajma alegerilor pentru funcția de președinte al Partidului Democrat Liberal (PDL) în rândurile electoratului de centru-dreapta se răspândește o viroză a dezbinării, ducând la un moment foarte dificil pentru dreapta românească.

"Nu mai putem continua în felul acesta și credem că este nevoie de un apel la calm, la rațiune și la pragmatism politic. Credem că este un moment foarte dificil pentru dreapta românească și este momentul în care o spunem cu tărie: dacă nu suntem uniți, dispărem", a declarat Mihai-Răzvan Ungureanu, într-o conferință de presă.

În opinia sa, problema nu este a confruntării dintre două persoane, ci este aceea a viziunii pe care Dreapta și implicit PDL trebuie să o aibă.

"Credem că este momentul ca toți candidații la funcția de președinte al PDL să lase deoparte orgoliile, să nu-și exprime în public nemulțumirile personale, care, sunt convins, în timp se adună și să aducă în dezbaterea electoratului, a susținătorilor Centrului și ai Dreptei moțiunile vizionare care au ca rol îndreptarea PDL către un viitor european al dreptei", a afirmat președintele Forței Civice.

Potrivit Agerpres, el a susținut că este nevoie ca viitorul președinte al PDL să afirme răspicat ideea unității Dreptei pe seama unei construcții politice care să includă tot ceea ce electoratul consideră că este reprezentativ pentru această parte a spectrului politic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6794 secunde