E oficial! Mazăre nu mai este primarul Constanței

289
3
E oficial! Mazăre nu mai este primarul Constanței - mazare03v8d6long-1433539837.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Ion Constantin, a semnat, vineri, or-dinul de încetare a mandatului de primar înainte de termen al lui Radu Mazăre. 


"Având în vedere demisia domnului Radu-Ștefan Mazăre din funcția de primar al Municipiului Constanța, înregistrată la Primăria Municipiului Constanța sub nr.71396/22.05.2015, procesul-verbal al ședinței Consiliului Local al Municipiului Constanța din data de 02.06.2015 prin care se ia act de demisia primarului și referatul secretarului Municipiului Constanța, comunicat prin adresa nr.77665/04.06.2015 și înregistrat la Instituția Prefectului-Județul Constanța sub nr.8890/04.06.2015, prefectul județului Constanța, domnul Constantin Ion a emis ordinul nr. 261/05.06.2015 prin care se constată încetarea de drept a mandatului primarului Municipiului Constanța, domnul Radu-Ștefan Mazăre, urmare a demisiei acestuia", se spune într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții Prefecturii Constanța. 


Reamintim că primarul Radu Mazăre, aflat în arest preventiv într-un dosar acuzat de luare de mită, și-a dat demisia, la sfârșitul lunii mai, din funcția de edil al Municipiului Constanța. Demisia a fost înaintată Consiliului Local și Primăriei Municipiului Constanța și adusă la cunoștința prefectului județului Constanța, Ion Constantin. Funcția a fost declarată vacantă urmând ca Guvernul României să decidă dacă vor avea loc sau nu alegeri anticipate.


Comentează știrea

borodel
6 iunie 2015
parere

nu va intristati! VIN ANTICIPATELE! ceva, ceva trebe sa se schimbe:mazare la sectoru 5,bucuresti city,VANGHELE la costanta.

Simpatizant Mazare
6 iunie 2015
Felicitari domnule Primar !

Felicitari domnule Primar Radu Stefan Mazare pentru tot ce-ati facut in Constanta si Mamaia. Ati asfaltat strazile, ati luminat orasul, ati construit un cartier de locuinte pentru tineri, ati construit un alt cartier de locuinte pentru saraci, ati amenajat zona peninsulara, ati dat pachete cu alimente sarmanilor, ati facut din statiunea Mamaia Raiul pe Pamant. Inscenarea care vi s-a facut nu-i decat o razbunare a prostilor de pdl-isti. Va multumim pentru tot ce-ati facut si asteptam sa le dati o mare lectie cand veti fi liber si veti reveni pe strazile Constantei. Nu mor caii cand vor cainii !!!

tc
7 iunie 2015
scurt circuit

,,Simpatizantule "cred ca ti s-auars oarece tranzistori,de ai ajuns sa-i multumesti satimbancului ca a distrus orasul!

Răspuns la: Felicitari domnule Primar !
Adăugat de : Simpatizant Mazare, 6 iunie 2015
Felicitari domnule Primar Radu Stefan Mazare pentru tot ce-ati facut in Constanta si Mamaia. Ati asfaltat strazile, ati luminat orasul, ati construit...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4384 secunde