E oficial: Guvernul renunță la proiectul ordonanței de salarizare

126
E oficial: Guvernul renunță la proiectul ordonanței de salarizare - ciolom2-1460557768.jpg
Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a anunțat că Executivul a renunțat la proiectul ordonanței de salarizare unitară în sectorul bugetar.

Guvernul a retras OUG privind salarizarea bugetarilor, purtătorul de cuvânt al Executivului precizând că scopul Guvernului este să vină cu un proiect acceptat de partenerii sociali, în limitările fiscal-bugetare pentru 2016-2017.

"Nu vom continua cu acest proiect de ordonanță de urgență. (...) Scopul Guvernului este să vină cu un proiect acceptat de partenerii sociali, este singurul nostru scop, în limitările fiscal-bugetare pentru 2016-2017 pe care ni le permitem", a precizat Dan Suciu, citat de romaniatv.net


Purtătorul de cuvânt al Guvernului a mai spus că au fost înțelese presiunile și interesul public pentru acest proiect de OUG, iar de joi vor fi reluate discuțiile cu sindicaliștii. "Am înțeles îngrijorările partenerilor sociali, vom discuta cu aceștia începând de mâine", a spus Suciu, precizând că vor fi căutate "soluții mulțumitoare" pentru aceștia, dar în limia deficitului bugetar.

Suciu a mai declarat că proiectul abandonat de Guvern nu ar fi dus la diminuarea salariului pentru nicio categorie de angajați din sistemul bugetar.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1146 secunde