E oficial: candidează la primărie! Vrea să creeze "capitala oamenilor buni"

169
E oficial: candidează la primărie! Vrea să creeze
Vlad Voiculescu și-a lansat, vineri, candidatura pentru Primăria Capitalei, fiind susținut de Dacian Cioloș și PLUS. Voiculescu a afirmat că Gabriela Firea conduce Bucureștiul "pe contrasens". Proiectul său se numește "București, capitala oamenilor buni" și se bazează pe patru principii esențiale: curățenie, calitate, control și colaborare, informează Digi 24.

" Problemele mari ale Bucureștiului, o parte dintre ele sunt cunoscute, o altă parte o vedem astăzi. Vedem calitatea aerului în București, problema asta care a fost ascunsă de multă vreme și vedem că orașul acesta este condus pe contrasens. Această administrație conduce orașul pe contrasens. Acolo unde este nevoie de investiții serioase se oferă vouchere. Acolo unde este nevoie de servicii sanitare de calitate se oferă excursii în Grecia, luminițe sau târguri. lucruri care sunt frumoase, dar nu sunt esențiale. Niciodată lucrurile esențiale nu au fost mai deoarte de administrația Bucureștiului decât sunt acum", a spus Vlad Voiculescu, la evenimentul dedicat lansării candidaturii sale la Primăria Capitalei.

Deși USR și PLUS negociază pentru un singur candidat la Primăria Municipiului București, Vlad Voiculescu și-a lansat deja candidatura susținut de PLUS, iar USR a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan. Liderii alianței USR-PLUS au afirmat că vor discuta cu reprezentanții PNL pentru desemnarea unui candidat comun la alegerile locale de anul acesta, a anunțat, luni, deputatul Ionuț Moșteanu, purtător de cuvânt al Alianței.

Și Gabriela Firea a anunțat că va candida pentru un nou mandat de primar general. La rândul său, Vlad Voiculescu este candidatul desemnat de PLUS. Theodor Paleologu va candida la PMB din partea PMP, însă a spus că îl va susține pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei, dacă nu se va reveni la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.38 secunde