Eugen Teodorovici (PSD):

"După alegerile locale, trebuie depusă moțiune de cenzură"

169
Fostul ministru de Finanțe social-democrat Eugen Teodorovici a declarat, ieri, că după alegerile locale, PSD trebuie să depună moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cioloș, el susținând că a fost "o greșeală" votarea acestuia în Parlament.

"Eu am spus-o, de la momentul în care s-a votat în Parlament acest guvern, că a fost o greșeală. O spun și astăzi. A fost o greșeală atunci. Domnul președinte Iohannis a fost foarte abil în a ne pune nouă în brațe, parlamentarilor, sarcina de a vota un astfel de guvern, prin mijloace pe care, sper, cândva, cu toți să le știm și să fie la lumină. Unii le mai știm, le mai bănuim. Acum, încearcă să fie la fel de abil și să spună că nu este guvernul domniei sale", a declarat senatorul PSD.

Teodorovici a susținut că speră ca la alegerile din 5 iunie să fie un vot masiv al populației în favoarea PSD, care "să arate, să fie un mesaj clar către partid în principal, către conducerea partidului, ca o moțiune de cenzură să fie luată în discuție și să fie depusă".

Social-democratul a susținut că Guvernul Cioloș trebuie oprit, pentru că altfel, dacă va fi lăsat mai departe, "așteptând alegerile din toamnă, va fi greu, chiar și pentru un ministru de finanțe strălucit, să facă față începând cu 2017 și ne vom întoarce, din păcate, la acea perioadă de tristă amintire 2009-2011". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1683 secunde