Dumitru Jeacă, noul prefect al Constanței

797
Dumitru Jeacă, noul prefect al Constanței - dumitrujeacasubprefect2-1533228165.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Guvernului s-au reunit, ieri, în cadrul ședinței săptămânale. Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe proiecte de hotărâre de interes general. În cadrul întâlnirii, Guvernul a stabilit și noul prefect al județului Constanța. 


Mai exact, subprefectul Dumitru Jeacă a fost numit, temporar, în funcția de prefect al județului Constanța. El a fost numit în funcție la propunerea PSD Constanța. 


Postul a rămas vacant de la începutul lunii iulie, atunci când prefectul Ioan Albu a demisionat pe motiv că dorește să se ocupe mai mult de afacerile familiei. 


Dumitru Jeacă are 43 de ani, este căsătorit și, anul trecut, a fost numit subprefect al județului Constanța. Anterior, el a lucrat la Compania Națională Loteria Română, ca manager pe zona Constanța. 


Jeacă a studiat, în perioada 1995 - 1999, la Academia Națională de Informații, Facultatea de Psiho-Sociologie, unde a obținut diploma de licență în domeniul Socio-Psiho-Pedagogie și brevetul de ofițer de informații. Ulterior, a urmat un master de Legislație Maritimă la Universitatea Maritimă Constanța, Facultatea de Navigație și Transport Naval. Totodată, acesta mai are o diplomă de licență în Științe Economice și un master în contabilitate expertiză și audit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.045 secunde