"Dreapta are două opțiuni de prezidențiabil, eu sau Iohannis"

58

Articole de la același autor

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a declarat că partidele de dreapta au în prezent, în mod concret, două opțiuni valabile pentru candidatul la prezidențiale, în persoana sa, sau a lui Klaus Iohannis, precizând însă că personal nu dorește să intre în această cursă, dar nu exclude.

Antonescu a fost întrebat, la Realitatea TV, dacă va intra în analiza sociologică pentru a fi candidat la prezidențiale din partea PNL-PDL. "Asta nu e o decizie pe care o iau eu, asta este o decizie pe care o ia conducerea partidului. Eu nu pot împiedica pe nimeni dacă dorește, să testeze acest lucru, dar de asemenea nu insist (...) Nu doresc să candidez, consider că trebuie căutată o variantă cu mai multe șanse", a afirmat fostul lider al PNL.

"Dacă se ajunge cumva, în urma unor cercetări, în urma unor evaluări, nu știu în urma a ce, partenerii, camarazii mei de partid ajung la concluzia: «Dom’le, dumneata ești cel care avea o șansă», eu nu dau înapoi, știu unde mă găsesc, domiciliez acolo politic, sunt acolo, nu am niciun motiv să evit acest lucru, dar nu mi-l doresc (...) Eu cred că ăsta e un răspuns care să mă acopere pe mine, sau să facă foarte clar pentru oamenii care m-ar dori candidat, că dacă voi fi sau nu voi fi candidat nu e decizia mea, și nu e răspunderea mea, ca să o spun foarte limpede", a mai afirmat Antonescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4282 secunde