Dragnea: Nimeni din România nu câștigă din escaladarea acestor proteste

171
Dragnea: Nimeni din România nu câștigă din escaladarea acestor proteste - protestcentrutimisoaramanifestan-1486369320.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că pentru România cele mai importante sunt stabilitatea și liniștea și că nimeni din țara noastră nu câștigă din escaladarea protestelor din stradă.


"Celor care sunt în Piața Victoriei și celor care sunt la Cotroceni și președintelui Iohannis și colegilor mei le spun că cele mai importante în România sunt stabilitatea și liniștea. Nimeni nu câștigă din escaladarea acestor proteste, nimeni din România", a spus Dragnea la un post de televiziune, întrebat ce le transmite românilor care au ieșit în stradă.


Liderul PSD a menționat că din experiența ultimelor zile a învățat că, atunci când iei o decizie, comunicarea este cea mai importantă.


"Am luat aminte că, înainte de orice decizie, comunicarea este mai importantă decât decizia în sine. Sunt principiile democrației participative, care, din păcate, acum nu au fost respectate și pot genera astfel de revolte, pentru că dacă tu nu comunici și înainte foarte bine, și după și este o lipsă de comunicare, oamenii primesc informațiile de la adversari", a arătat Dragnea.


Liviu Dragnea a precizat că Guvernul Grindeanu nu își va da demisia chiar dacă oamenii au ieșit în stradă, pentru că "sunt alți români care au votat Guvernul și vor să se aplice programul de guvernare".


El a menționat că nu vrea să se ajungă nici la suspendarea președintelui Klaus Iohannis, pentru un principiu pe care îl respectă, și anume faptul că în 2014 românii, în majoritatea lor, au votat pentru ca acesta să devină președinte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Politică-Administrație : PNL cere demisia lui Dragnea
Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Dragnea, Constanța îți mulțumește!
Pagina a fost generata in 0.4873 secunde