Dragnea: Mi se spune că o să fiu condamnat cu executare

270
3
Dragnea: Mi se spune că o să fiu condamnat cu executare - oradestiriroliviudragnea-1484653179.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, susține că, în ultima lună, "i se spune tot mai des" că va fi condamnat cu executare în primăvara acestui an și susține că presiunile care au loc asupra sa sunt generate "de o mare supărare a celor care au pierdut alegerile".


"Presiunile nu le simt, alea le vedem cu toții la televizor. Nu există un prilej în care să nu primesc amenințări. Din toate zonele. Eram aseară la emisiune și, după ce am spus eu lucrul ăsta, au mai spus și alți oameni din platou că și ei au auzit. De vreo două luni de zile, în ultima lună din ce în ce mai intens, mi se tot spune că o să fiu condamnat cu executare cât de curând, în primăvara asta. Măcar până atunci să apuc să pun în practică o mare parte a programului de guvernare pentru ca România să intre pe un curs care să nu mai poată fi schimbat. Sunt generate de o mare supărare. Cei care au pierdut alegerile și când spun "cei", vorbesc de toți cei care sperau să aibă alt rezultat", a declarat Dragnea la Parlament, citat de Agerpres.
El a susținut că "a depășit demult teama respectivă".


Comentează știrea

Eu
17 ianuarie 2017
Pușcărie

Sa faci pușcărie meriți dar știm noi ca tu Pregătești legi ca sa scapi ,tu si ceilalți infractori deosebiți de grav

Cetatean
18 ianuarie 2017
Demiteți pe acest minoritar : german și avid de avere, pe johannis kw !

De ce L Dragnea să fie condamnat și nu președintele johanis kw și alții care au jefuit țara în timpul lui : boc emil și-n cioloș dj ?!

Om
18 ianuarie 2017
Otrava politică, johanis kw

Pleacă in Europa, pleacă la iubiții lui occidentali, chiar de ziua UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE : ȚARA ROMÂNEASCA și MOLDOVA, pentru că defapt, nu are nimic în comun cu noi, poporul român, ci doar cu banii și averile acumulate de pe urma muncii acestui popor îngenun cheat de acest aventurier și acestui om, care atunci când scoate cuvinte pe gură, sunt doar cuvinte de batjocură la adresa românilor, JOS CU LIFTA STRĂINĂ SI CU CEI CARE L-AU PUS IN CÂRCA ROMÂNILOR, " VÂNT DIN PUPA ", că românii, nu l-au pe acest disprețuitor al neamului românesc !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6076 secunde