Dragnea: Legea salarizării va fi depusă lunea viitoare în Parlament

143
1
Dragnea: Legea salarizării va fi depusă lunea viitoare în Parlament - dragnea-1492695054.jpg

Articole de la același autor

Legea salarizării va fi depusă în Parlament lunea viitoare, a anunțat, astăzi, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

"Am stabilit să depunem luni legea salarizării (în Parlament — n.r.). Totuși, mâine (vineri — n.r.) nu cred că e mare aglomerație pe aici, prin Parlament. A fost foarte bine că a fost această perioadă. Foarte mulți oameni au început să înțeleagă ce este în acea lege și ceea ce ne-a interesat și m-a interesat, ca legea să intre în Parlament după ce cea mai mare parte din societate înțelege ce e în ea, s-a realizat", a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

El a adăugat că este posibil ca proiectul inițial să sufere foarte mici modificări.

Comentează știrea

DMDPSTSTS
21 aprilie 2017
Despre mărirea pensiilor nu se mai vorbește absolut nimic !

CA SĂ TACĂ LUMEA, AU PUS LA CALE UN ȘIRETLIC PSD-IST : PRINDEREA LUI GHIȚĂ ȘI ÎN ACELAȘI TIMP IMPOZITUL PE VENITUL GLOBAL PE FAMILIE ! DRAGNEA LIVIU NICOLAE S-A PLIMBAT ÎN ZONE EXOTICE, DE ÎNVIEREA DOMNULUI IISUS HRISTOS, ÎNAINTEA ALEGERILOR : LOCALE ȘI PARLAMENTARE, OAMENII ÎL CRITICAU PE Johannis kw PENTRU PLIMBĂRILE FĂCUTE ȘI ACUM ATÂT DRAGNEA CÂT ȘI JOHANNIS KW, AU PLECAT PE FURIȘ, DEPARTE DE OCHII LUMII, CA SĂ PETREACĂ ÎNVIEREA DOMNULUI, CĂ ÎN ROMÂNIA, LE-AR FI STAT RĂU, CUM SĂ SĂRBĂTOREASCĂ CU NOI, ROMÂNII AMĂRĂȘTENI, DE !? EI SUNT OAMENI DE " VAZĂ " AI ROMÂNIEI, CU NOI, LI ESTE RUȘINE, CĂ EI, NU SUNT NIȘTE PÂRLIȚI, CĂ, DOAR S-AU ÎMBOGĂȚIT DE PE URMA CUI ?! DE PE URMA, AMĂRÂȚILOR DE ROMÂNI, CARE ROMÂNI DUCEM O VIAȚĂ CA VAAAAAIDE NOI, NE MAI TREBUIA ÎNCĂ O COADĂ KM-TRICĂ, PENTRU IMPOZITUL PE VENITUL FAMILIAL, CHIAR NU LE ESTE RUȘINE, CE IMPOZIT PE SĂRĂCIE ȘI SĂRĂCIREA ROMÂNILOR DE LA 1989 ȘI PÂNĂ ÎN PREZENT, DACĂ AU VĂZUT, CĂ NU NE POT OMORÂI ALTCUMVA, CU CEI DIN FRUNTEA EUROPEI, AU HOTĂRÂT, CA SĂ NE OMOARE STÂND LA COZI INTERMINABILE, KILOMETRICE, ALȚII CU VACCINURILE ȘI TOT AȘA, NE STRESEAZĂ CU DIFERITE ȘI DIVERSE, SĂ LE FIE RUȘINE PENTRU TOATE FAPTELE LOR, DAR MAI AU RUȘINE," CINE A PIERDUT-O, CA SĂ O GĂSEASCĂ ĂȘTIA " ?!?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1209 secunde