Dragnea: "Există informații despre negocieri strânse ALDE-PNL"

114
Dragnea:

Articole de la același autor

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că va discuta cu senatorii social-democrați, în ultima săptămâna din luna ianuarie, despre posibilitatea retragerii sprijinului acordat președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, întrucât există o "supărare" în interiorul grupului, "combinată cu informațiile, deocamdată neconfirmate, că există negocieri strânse între ALDE și PNL". 


"Nu am zis că vreau să îl debarc (pe Călin Popescu Tăriceanu de la șefia Senatului — n.r.), numai că era o oarecare nervozitate în grupul senatorial PSD, spre finalul sesiunii parlamentare, din cauza unor declarații ale dlui. Tăriceanu. O să discutăm cu grupurile în ultima săptămână din ianuarie și o să o luăm în discuție și asta. Nu am mai simțit aceeași nervozitate", a afirmat Dragnea, duminică, la Antena 3. 


Întrebat care a fost cauza "nervozității" manifestate în rândul senatorilor PSD, Dragnea a arătat că aceasta este legată de sprijinul oferit de PSD lui Tăriceanu. "Colegii mei spuneau că, pe de-o parte, există anumiți membri ALDE, poate chiar dumnealui, care negociază în ascuns cu PNL, iar pe de altă parte critică Guvernul și PNL și fac pe singurii din Opoziție. Asta a deranjat foarte mult. (...) Oamenii spun totuși că PSD i-a oferit d-lui Tăriceanu poziția a doua din statul român, președintele Senatului, și ocupă această funcție, în principal, cu voturile PSD și ale UNPR", a detaliat președintele PSD. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Ianuarie 2016
Stire din Politică-Administrație : Frunzăverde, suspendat din PNL
Marţi, 12 Ianuarie 2016
Stire din Politică-Administrație : Cine este noul vicepreședinte al ALDE
Pagina a fost generata in 0.6689 secunde