Dragnea, Constanța îți mulțumește!

39786
7
Dragnea, Constanța îți mulțumește! - 1-1486111497.jpg

Articole de la același autor

Dragnea, îți mulțumim! Ai reușit să unești din nou poporul român. Împotriva ta. Ai reușit să scoți 10.000 de constănțeni din case, în plină iarnă, la minus 4 grade Celsius, pe gheață și pe zăpadă. Răposatul nea Nicu ar fi fost invidios pe tine. El nu a reușit după zeci de ani nici măcar jumătate din ceea ce ai realizat tu într-o singură noapte. Ai scos din adormirea românilor simțul civic, patriotismul, înverșunarea de a-și apăra țara și viitorul. Oare când s-a mai întâmplat o asemenea reacție publică? Cred că trebuie să-mi întreb părinții, bunicii, poate își amintesc. 


Dragnea, îți mulțumim că, pentru prima oară în ultimii 27 de ani, constănțenii s-au simțit "vii". Constănțenii s-au simțit solidari unii cu alții, au învățat să se privească și să se asculte unii pe alții. Și, mai important, tinerii și generațiile viitoare au descoperit importanța votului, au văzut pe pielea lor ce înseamnă să îi lași pe alții să aleagă pentru tine. Cred că acestea sunt câștiguri uriașe pentru societatea românească, iar pentru asta, Dragnea, îți mulțumim. Indiferent că tu sau penalii tăi veți scăpa de procurori, societatea românească va fi mult mai puternică și mai atentă pe viitor pe ce pune ștampila de vot. Lucrurile astea ar trebui să îngrijoreze mai mult decât orice PSD. 


PSD ar trebui să se gândească, înainte de toate, nu la pielea lui Dragnea, ci la milioanele lor de votanți, care așteptau de la ei guvernare în interesul cetățenilor, și nu legi în miez de noapte pentru scăparea corupților și albirea teleormăneanului. Cunosc o grămadă de membri PSD. Mulți sunt oameni de nota 10, și credeți-mă că nu exagerez. Sunt oameni corecți și cinstiți. Sunt pesediști din convingere și nu pentru funcții sau avantaje. Ei sunt șansa PSD de a scăpa partidul de balastul minciunii, infracționalității și ipocriziei. Le trebuie doar curaj.


Mă îndoiesc că Dragnea va retrage ordonanțele. Disperarea lui este evidentă. Trebuie să-și scape pielea. S-a văzut și ieri la TV, când a început să arunce cu creșteri salariale și gratuități ca Ceaușescu în 21 decembrie 89. Poate, poate românii vor trece la locurile lor. Cutia Pandorei a fost deschisă, domnule Dragnea. Până o veți închide la loc, să vedem ce va rămâne în ea.



Comentează știrea

Gigi
3 februarie 2017
In plm ...

Nu ma astept la nimic bun de la cele trei milioane de prosti care au votat PSD-ul . Ca ei asteapta trecerea la clima tropicala si la parguirea bananelor care musai sa cada la timp ... In schimb , de la gasca de hoti din fruntea PSD-ului , ma astept sa mai iasa in strada , asa din eroare , ca sa dam peste ei , cu dragoste ... Futu-le muma-n cur , dormeam , dar ne-am trezit !

Constantin
3 februarie 2017
protest

In seara asta vom fi 20 000. Ticalosii astia ne-au furat cei mai frumosi ani din viata.

Mos Ion
3 februarie 2017
Nu va lasati , tinerete ...luptati , luptati !

Luptati pentru drepturile voastre si a copiilor ! Si eu acum 27 de ani eram ca voi , tanar si plin de sperante care strigam pe strazi ''Jos Ceausescu '' ...au trecut anii si jigodiile astea mi-au infrant visele si sperantele , sper ca voi sa invingeti si sa duceti pana la capat idealurile pe care le-am avut noi tinerii de acum 27 de ani ...Va multumesc ! Dumnezeu sa fie alaturi de voi !

Cristi
3 februarie 2017
Prost

Sunt unul din cele 3 milioane de proști, dar îmi revin, sunt în stradă. ZILNIC!

Răspuns la: In plm ...
Adăugat de : Gigi, 3 februarie 2017
Nu ma astept la nimic bun de la cele trei milioane de prosti care au votat PSD-ul . Ca ei asteapta trecerea la clima tropicala si la parguirea...
x-man
4 februarie 2017
slugi

Slugile MUTULUI(iohannis) ies in strada !!!

Anti x-man
5 februarie 2017
Obositule!

X-man, obositule, si tu ai mâncat faina si ulei de la PSD de ii tot lingi în cur? Vezi ca o sa.ti rămână flocii între dinți, lingaule comunist!

Dragnea si Porcu
6 februarie 2017
tepa

Dragnea ai luat teapa nu mai este prietenul tau Nicusor Constantinescu zis PORCU sa te sustina ,sau desteptat constantenii poate sau si saturat de voi

Pagina a fost generata in 0.802 secunde