Două cazuri de coronavirus, confirmate în Instituția Prefectului Constanța

Luni, 20 Iulie 2020
202
Încă un angajat al Prefecturii Constanța a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta este cel de-al doilea caz din instituție, după ce, pe 6 iulie, o persoană din cancelaria prefectului a fost diagnosticată cu Covid-19.

Cel de-al doilea caz a fost confirmat la finalul săptămânii, iar în prezent pacienta este internată la SCBI Constanța, starea generală fiind una bună.

"La scurt timp după aflarea veștii, toate birourile din cadrul Prefecturii Constanța au fost dezinfectate. În acest moment, colegii persoanei infectate se află în izolare la domiciliu, de unde își desfășoară activitatea", precizează reprezentanții Instituției Prefectului.

DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică, iar primele concluzii arată că infectarea angajatei prefecturii are legătură cu un alt caz pozitiv înregistrat în familie.

"Acest virus nu ocolește pe nimeni, indiferent de vârstă, mediul din care provii ori locul în care muncești. Din păcate, este realitatea de care ne lovim în acest moment, dar asta nu înseamnă că nu vom continua eforturile pentru combaterea răspândirii acestui virus.

În Prefectura Constanța, am luat toate măsurile preventive și le recomand colegilor mei, dar și tuturor cetățenilor acestui județ să aibă o conduită responsabilă acasă, la muncă, pe stradă, la cumpărături, practic, peste tot și tot timpul", a declarat prefectul județului Constanța, George Sergiu Niculescu. Pagina a fost generata in 0.2556 secunde